Luna / You

Minore tvättställ i specialmått

Vi presenterar stolt tvättstället Minore - en skräddarsydd lösning för ditt badrum. Tvättstället Minore är tillverkat av det solida och hållbara materialet komposit, som har en tunn och elegant profil. Minore kan måttbeställas, så att du kan skräddarsy din badrumsmöbel och layout. Tvättstället Minore från Dansani är en symbol för individualitet och innovation inom badrumsdesign.

Valt
Vit matt

337816403

Pris
17 115 kr

GTIN (EAN) 5713804331915
Färg Vit matt
Höjd 1,50 cm
Djup (längd) 45,50 cm
Material Komposit
Nettovikt 31 kg
Bruttovikt 34 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Intervallbredd 160-179 cm
Yta Solid surface
Förpackningshöjd 20 cm
Förpackningsbredd 185 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig