• Hem / 
  • Lampor / 
  • Mottagarenhet till lampor
Calidris / Luna / You

Mottagarenhet till lampor

Mottagarenheten är nödvändig för trådlös styrning av Dansani-lampor. Med en maximal anslutning på upp till 5 lampor säkerställer mottagarenheten en problemfri och centraliserad kontroll. Du kan sedan styra ljuset i hela badrummet och bestämma både ljusets styrka och temperatur, som alla justeras samtidigt när du har installerat mottagarenheten.

Valt
Vitt

190304330

Pris
1 095 kr

GTIN (EAN) 5711112906009
Färg Vitt
Höjd 2,20 cm
Bredd 30 cm
Djup (längd) 30 cm
Volym 1,98 dm³
Nettovikt 0,20 kg
Bruttovikt 0,20 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 430 lm
Ljus specifikation 5, 1W LED
RA 90
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 9 cm
Förpackningsdjup (längd) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig