• Hem / 
  • Fyrkantiga / 
  • Panorama spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Panorama spegel med belysning och ljusstyrning

Panorama spegeln är en imponerande lösning som kombinerar modern design och praktisk funktionalitet. Med sitt panoramaformat och lampor placerade både upptill och nedtill ger den bra belysning för hela rummet. Oavsett om du behöver en ljusare rum eller en mer dämpad stämning kan du anpassa belysningen efter dina önskemål med hjälp av spegelns ljusstyrningsfunktion. Denna kombination av belysning och ljusstyrning skapar en bekväm och funktionell upplevelse i ditt badrum. Panorama-spegeln är ett elegant och praktiskt val som kommer att ge elegans och funktionalitet till alla rum.

Valt
Spegel

93461

Pris
4 570 kr

GTIN (EAN) 5711112952068
VVS nr. 781498230
DB 2322656
Färg Spegel
Höjd 80 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 14,40 dm³
Nettovikt 6,45 kg
Bruttovikt 7,65 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 518 lm
Ljus specifikation 2 X 5, 9W LED
RA 90
Förpackningshöjd 82 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig