Calidris / Luna / You

Reach glashylla

Glashyllan Reach är en mångsidig lösning för ditt badrum. Den kompakta glashyllan har en vackert tonad färg och är utformad för att tillföra funktion och stil. Använd den på speglar utan ram för modern och praktisk förvaring eller låt den stå ensam som ett vackert och funktionellt element. Med Reach glashylla får du ett smart sätt att organisera dina badrumsartiklar utan att kompromissa med estetiken.

Valt
Svart

325900000

Pris
1 140 kr

GTIN (EAN) 5713804405487
DB 2322643
Färg Svart
Höjd 0,80 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 13,70 cm
Volym 0,44 dm³
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 0,50 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig