Calidris / Luna / You

Refined handdukshängare

Refined ben från Dansani är den perfekta kombinationen av estetik och funktionalitet för dina underskåp. De eleganta svarta benen ger inte bara dina möbler en sofistikerad touch utan fungerar också som praktiska handdukshängare på underskåpets sidor. Med sin smala design ramar Refined-benen in underredet på ett vackert sätt och ger det en sofistikerad look. Den svarta färgen ger en modern kontrast som passar olika inredningsstilar och gör dem till ett mångsidigt val för din badrumsdesign. Den extra funktionen med handdukshängare gör Refined-benen ännu mer värdefulla. Du kan enkelt hänga dina handdukar på sidorna av underskåpet vilket gör dem lättillgängliga och organiserar ditt badrumsutrymme. Denna smarta dubbla funktion gör Refined-benen till ett praktiskt och elegant tillskott till din inredning.

Valt
Svart

843200000

Pris
2 795 kr

GTIN (EAN) 5713804632630
DB 2388829
Färg Svart
Höjd 80 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 32 dm³
Nettovikt 3,70 kg
Bruttovikt 4 kg
Förpackningshöjd 85 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig