Mido+

Select spegel med svart ram

Spegeln Select är en vacker och elegant kvadratisk spegel. Spegeln har en tunn svart ram, som ser perfekt ut med de flesta badrumsmöbler. Spegeln finns i fem olika bredder, så att du kan välja den storlek som passar bäst i ditt badrum. Oavsett om du har ett litet eller stort utrymme kommer Select-spegeln att vara en bra lösning. Förutom att spegeln är estetiskt tilltalande är den också högkvalitativ och hållbar. Den svarta ramen tillför inte bara stil, utan skyddar också spegeln från stötar och slag, vilket bidrar till en längre livslängd.

Valt
Spegel

95410

Pris
2 595 kr

GTIN (EAN) 5713804386496
VVS nr. 780987151
DB 2322662
Färg Spegel
Höjd 70,40 cm
Bredd 100,40 cm
Djup (längd) 3,20 cm
Volym 22,62 dm³
Nettovikt 9,24 kg
Bruttovikt 10,41 kg
Belysningstyp Exkl. Belysning
Typ 230V
Förpackningshöjd 80 cm
Förpackningsbredd 105 cm
Förpackningsdjup (längd) 11 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig