Mido+

Select spegel

Ge ditt badrum en elegant touch med Select spegel. Denna fyrkantiga spegel finns i fem olika bredder så att du kan hitta den perfekta passformen för ditt rum. Glöm inte att välja lampor när du köper Select-spegeln. Våra lampor matchar stilen och färgen på ditt badrum och din Select-spegel. Våra speglar är tillverkade av slitstarka material så att de tål fukten i badrummet. Det gör dem tåliga och därmed också hållbara.

Valt
Spegel

91980

Pris
1 260 kr

GTIN (EAN) 5711112923198
VVS nr. 780987040
DB 2022032
Färg Spegel
Höjd 70 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 2,80 cm
Volym 15,68 dm³
Nettovikt 6,68 kg
Bruttovikt 7,77 kg
Belysningstyp Exkl. Belysning
Typ 230V
Förpackningshöjd 80 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 11 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig