Calidris

Shape bänkskiva, kompositt

Bänkskivan Dansani Calidris Shape är tillverkad av det tunna och exklusiva materialet komposit. Det består av ett starkt akrylbaserat kompositmaterial som har en tät och lättrengjord yta. Bänkskivan kan måttbeställas efter dina behov och ditt badrum. Shape-bänkskivan är utformad för att tåla daglig användning och behålla sin skönhet över tid. Med sin anpassade design och pålitliga material är Shape-bänkskivan det optimala valet för dem som letar efter en hållbar och elegant lösning för sitt badrum.

Valt
Vit matt

631220003

Pris
16 685 kr

GTIN (EAN) 5713804191861
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 50,50 cm
Material Komposit
Nettovikt 42 kg
Bruttovikt 44 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Intervallbredd 200-219 cm
Yta Solid surface
Förpackningshöjd 2 cm
Förpackningsbredd 225 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig