Calidris

Shape tvättställ i specialmått

Välj skräddarsydd elegans för ditt badrum med Dansani Calidris Shape tvättställ. Tvättstället är tillverkat av slitstarkt komposit-material och tillför subtil skönhet och oöverträffad hållbarhet till ditt utrymme. Tvättstället har ett smalt djup på 40 cm, vilket gör det lämpligt för mindre badrum. Shape tvättställ kan måttbeställas, så att du får en lösning som passar din design och dina behov.

Valt
Vit matt

631106403

Pris
9 995 kr

GTIN (EAN) 5713804191342
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Material Komposit
Nettovikt 12 kg
Bruttovikt 14 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Intervallbredd 60-79 cm
Blandarhål 1
Yta Solid surface
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig