Calidris

Shape tvättställ i specialmått

Gör ditt badrum unikt med skräddarsydd hållbarhet genom att välja Dansani Calidris Shape tvättställ. Detta tvättställ är tillverkat av slitstarkt komposit och erbjuder subtil elegans och pålitlig kvalitet. Med ett djup på 50 cm ger Shape-tvättstället dig gott om utrymme. Tvättstället är måttbeställt, så du får en skräddarsydd lösning som kombinerar det bästa av minimalistisk design med långvarig hållbarhet.

Valt
Vit matt

631208403

Pris
11 425 kr

GTIN (EAN) 5713804191526
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 50,50 cm
Material Komposit
Nettovikt 18 kg
Bruttovikt 20 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Intervallbredd 80-99 cm
Blandarhål 1
Yta Solid surface
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 105 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig