Calidris

Shape tvättställ

Upplev subtil elegans och exceptionell hållbarhet med Dansani Calidris Shape tvättställ. Tvättstället är tillverkat av det robusta materialet komposit och utstrålar inte bara skönhet, utan också imponerande hållbarhet. Med ett djup på 40 cm passar Shape-tvättstället även i de smalaste badrum. Den tunna och enkla konstruktionen är gjord för att tåla daglig användning och behålla sitt tilltalande utseende över tid. Komplettera ditt badrum med denna tidlösa möbel som utstrålar kvalitet och elegans.

Valt
Vit matt

631121103

Pris
12 835 kr

GTIN (EAN) 5713804191243
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Bredd 100,50 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Volym 4,88 dm³
Material Komposit
Nettovikt 11,60 kg
Bruttovikt 16 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Solid surface
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 105 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig