Calidris / Luna / You

Soft spegel med ljusstyrning

Soft är en kvadratisk spegel med rundade hörn, vilket ger den ett modernt och elegant utseende som passar perfekt i alla badrum. Soft-spegeln har ljusstyrning, vilket gör att du enkelt kan anpassa belysningen efter dina önskemål och skapa den perfekta stämningen i badrummet. Oavsett om du behöver mjukt och dämpat ljus för avkoppling eller skarpt och starkt ljus för exakta uppgifter som sminkning eller rakning, kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov. För att ljusstyrningen ska fungera måste du välja lampor.

Valt
Spegel

94130

Pris
4 995 kr

GTIN (EAN) 5713804195418
VVS nr. 781498080
Färg Spegel
Höjd 80 cm
Bredd 160 cm
Djup (längd) 3,10 cm
Volym 39,68 dm³
Nettovikt 14,48 kg
Bruttovikt 16,65 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Exkl. belysning men inkl. LED-driver
Typ 12V ljusstyrning
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Max Watt MAX 20W
Förpackningshöjd 90 cm
Förpackningsbredd 165 cm
Förpackningsdjup (längd) 11 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig