Luna / You

Stadium fristående tvättställ

Ovanpåliggande tvättstället Stadium från Dansani är modern elegans på högsta nivå. Den är tillverkad av förstaklassens sanitetsporslin. Detta tvättställ har en slät strömlinjeform, som fångar ögat med sin enkelhet och sofistikerade utryck. Stadium tvättstället ger en modern charm till ditt badrum, som är i perfekt balans mellan form och funktion.

Valt
Vit blankt

101105003

Pris
3 235 kr

GTIN (EAN) 5713804390424
Färg Vit blankt
Höjd 13,50 cm
Bredd 46 cm
Djup (längd) 32,50 cm
Volym 20,18 dm³
Material Porslin
Nettovikt 9 kg
Bruttovikt 10 kg
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 0
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 20 cm
Förpackningsbredd 50 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig