Mido+

Tvättkorg inkl. 1 set utdragsskenor

Den praktiska tvättkorgen är perfekt utformad för Dansani Mido+ högskåp. Här får du en mångsidig och smart förvaringslösning för ditt badrum. Tvättkorgen är inklusive utdragsskenor så att du enkelt kan komma åt den från ditt högskåp. I tvättkorgen finns plats för extra handdukar, toalettpapper, olika toalettartiklar eller annat som du behöver förvara i badrummet. Du kan också använda tvättkorgen för din smutstvätt, så att den inte ligger på golvet och syns.

Valt
Alu look

190304210

Pris
520 kr

GTIN (EAN) 5711112889807
DB 2025916
Färg Alu look
Höjd 45 cm
Bredd 24,20 cm
Djup (längd) 30,90 cm
Volym 33,65 dm³
Nettovikt 1,01 kg
Bruttovikt 1,06 kg
Förpackningshöjd 50 cm
Förpackningsbredd 30 cm
Förpackningsdjup (längd) 35 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig