Calidris / Luna / You

Underhållskit till komposit tvättställ och bänkskivor

Med vårt underhållskit till komposit tvättställ och bänkskivor kan du bevara skönheten och kvaliteten på dina badrumsytor. Detta underhållskit är utformat för att rengöra, skydda och förnya ytmaterial på ett skonsamt och effektivt sätt. Med underhållskit får du de viktigaste produkterna och vägledning för att hålla dina ytor i toppskick, samtidigt som du behåller deras naturliga lyster och finish.

Valt
Ingen färg

0192000

Pris
700 kr

GTIN (EAN) 5713804181619
DB 2148585
Färg Ingen färg
Nettovikt 1 kg
Bruttovikt 1,10 kg
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig