Calidris / Luna / You

Vattenlås, rund, Inkl. avloppsrör och rosett

Ett vattenlås är en viktig del av avloppssystemet i ett badrum. Den är formad som en handväska och fungerar som en vattentät tätning som förhindrar att dålig lukt från avloppet kommer in i rummet. Vattenlåset fungerar genom att fånga upp vatten i en kurva som fungerar som en barriär mot lukt. Denna enkla men effektiva design bidrar till att bibehålla en fräsch och hygienisk atmosfär i ditt badrum.Används främst där det finns ett synligt vattenlås under diskbänken, t.ex. i bänkskivelösningar.

Valt
Krom

4881143

Pris
1 445 kr

GTIN (EAN) 5708877045425
VVS nr. 781299204
DB 1528310
Färg Krom
Material Krom
Nettovikt 0,80 kg
Bruttovikt 0,85 kg
Förpackningshöjd 6 cm
Förpackningsbredd 32 cm
Förpackningsdjup (längd) 13 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig