Vår filosofi

Dansani er meget mere end blot badeværelsesmøbler. Vores produkter er skabt ud fra et princip, som altid følger med, når du køber Dansani. Princippet handler om, at du ud over smukke og holdbare møbler får Dansani är mycket mer än bara badrumsmöbler. Våra produkter utgår från en princip som alltid finns med när du köper Dansani. Principen handlar om, att förutom vackra och hållbara möbler får du flera tydliga, inbyggda fördelar som definierar våra produkter:

Funktionalitet

Av naturliga skäl spenderar du mycket tid i badrummet varje dag. Det innebär också att det ställs höga krav på funktion och hållbarhet. Det måste ju fungera hela tiden och bidra till att göra livet lättare. 

Läs mer »

Dansk design

Dansk design är något mer än bara vacker formgivning. Det är en filosofi som omfattar funktionalitet, enkelhet, naturlighet och en estetisk inställning till livet. Det går helt i linje med hur vi tänker på Dansani. 

Läs mer »

Hantverk

Kvalitetsmöbler är resultatet av gediget hantverk. Bra hantverk är viktigt eftersom det är ett uttryck för kvalitet och respekt för materialet och de människor som använder våra produkter. 

Läs mer »

Hållbarhet

Hållbarhet är något, vi alla måste tänka på i vår vardag. Badrummet är ett av de rum, där det går åt mest energi i ditt hem, så det är ett bra ställe att börja på, när du vill leva mer hållbart.

Läs mer »