You

1 metallhylla och 2 trälådor til spegelskåp

Ett tillbehörspaket för spegelskåpet består av 1 hylla i metall och 2 trälådor . Du kan används i ditt spegelskåp för extra förvaring. Metallhyllan hänger fint och du kan placera en nagelklippare, pincett etc. på den. I träblådorna kan du förvara smink, krämer eller annat, och du kan enkelt ta ut lådan från spegelskåpet när du använder den. Tillbehörspaketet kan köpas tillsammans med spegelskåpet eller köpas i efterhand .

Valt
Ek

SP1

Pris
1 260 kr

GTIN (EAN) 5713804049896
DB 2075044
Färg Ek
Nettovikt 0,86 kg
Bruttovikt 0,86 kg
Förpackningshöjd 20 cm
Förpackningsbredd 25 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig