DANSANI YOU

Det är inte varje dag man får ett nytt badrum. Därför måste det bli precis som du vill ha det. YOU skapades för ett enda syfte: att skapa ditt drömbadrum.
Med YOU behöver du inte kompromissa med kvalitet, design eller pris. Och vi gör det enkelt för dig. Välj den av de 3 stilarna som matchar din stil och kom igång. Välj din favoritfärg eller en av de vackra träfinisharna. Välj handtag eller inga handtag. Fristående eller helgjutet tvättställ. Runda speglar. Eller avlånga. Fyrkantiga. Alla typer av lampor. Det är bara att säga till. YOU:s breda sortiment av kvalitetsprodukter garanterar att du kan få det badrum du drömmer om.

Stort badrum i gröna färger med tvättställsskåp, oval spegel med guldkant och vackra luckor med ram

Skapa ditt eget drömbadrum med dig som chefsdesigner

Med Dansani YOU har vi skapat ett helt universum för alla som älskar att leka med olika kombinationer och stilar och där du kan släppa loss din inre designer. Med Dansani YOU får du en badrumsinredning som är skräddarsydd för just dig.

Har tanken alltid lockat dig att formge ett helt nytt badrum? Att kunna välja och kombinera produkter precis efter din egen smak för att skapa en bild av vem du verkligen är?

Precis som många andra har du kanske också skjutit upp drömmen och placerat den längre ner på din att-göra-lista efter ett första misslyckat försök att hitta ett tvättställskåp som harmoniserade med den underbara vintage-bänksskivan från moster Mona. Handen på hjärtat - det kräver verkligen mycket tid och arbete. Och hantverksskicklighet.

Därför har vi med Dansani YOU väckt liv i de vilande designerdrömmarna du står inför att skapa ditt nya badrum. Dansani YOU är inte bara en serie utan ett helt universum där du kan utforska, leka, mixa och matcha mellan olika uttryck och stilar. Och oavsett hur du kombinerar produkterna så harmonierer de ihop. Det hårda hantverksarbetet sköter vi.

CLASSIC YOU - Tidlös elegans

Det klassiska uttrycket med ursprung i dansk designtradition återspeglas i varje detalj och skapar en elegant tidlös look. Fronterna ligger innanför sidorna på skåpet och lyfter fram den visuella elegansen med en snygg inramning. Inramningen framhävs ytterligare av benen som är i linje med sidorna. Du kan skapa ditt eget unika uttryck genom att välja bland olika färgkombinationer, oavsett om du föredrar släta eller ramfronter. Skåpen kan dessutom hängas på väggen för att frigöra golvutrymme.

SLÄPP IN
NATUREN

De fanerade lamellfronterna i ljus ek harmoniserar perfekt med de nya svarta handdukshängarna Refined och skapar en vacker enhet i det naturliga utseendet.

Dansani YOUs inspirerande universum fungerar lika elegant i små som stora rum. Du kan utnyttja utrymmet maximalt med kompakta enheter som har exakt rätt mått eller satsa stort med en överdådig interiör.

Bekväm Vardag

Stilen Classic i klassisk grönt i kombination med vackra detaljer i mässing gör badrummet till en exklusiv oas för välbefinnande. Uttrycket blir enhetligt med möbel, tvättställ och bänkskiva som är skräddarsydda för nischen. Lägg märke till de praktiska överskåpen, som är perfekta för tandborstar och hudvårdsprodukter som alltid måste finnas till hands utan oreda på bänkskivan.

Massor med praktiska och snygga detaljer som får dig att le varje gång du går in i badrummet.

Det breda utbudet av badrumsmöbler och tillbehör ger dig fria händer att vara kreativ med ditt badrum och uppnå ett perfekt resultat.

you vintage

En lätt och organisk design som i grunden ger möjlighet för en personlig och dekorativ inredningsstil. Den spårade fronten i kombination med din favoritfärg skapar en unik atmosfär som andas nostalgi och goda tider.

 

Romantisk & funktionell retro

Ett lätt och organiskt utseende sätter ramarna för en personlig, dekorativ inredningsstil. Skåpen definieras tydligt och elegant av de mjukt rundade fronterna som dekorativt ramar in sidorna på skåpet.

Fronterna finns både i slät och spårad version och du kan skapa en helt egen retrolook genom att kombinera och matcha med loppisfynd och egna idéer.