Stort badrum med plats för hela familjen

Har du ett rymligt badrum som du önskar omvandla till en avkopplande oas? Har du en stor familj där många ska dela på badrummet?

  • Rumsstorlek

VAR KREATIV I DET STORA BADRUMMET

När flera delar samma badrum blir det trångt och extra utmanande att få tillräckligt med plats. Duschen, tvättstället och spegeln är platser där trängsel lätt uppstår när hela familjen snabbt ska komma iväg. Men det är ingen anledning till oro, hjälpen är på väg. 

Det finns många möjligheter för inredning i ett stort badrum, det gäller bara att vara kreativ. Därför har vi samlat en rad tips och tricks för att du ska kunna maximera potentialen i ditt stora badrum och kombinera elegans med effektivitet.

gör ditt badrum ännu mer funktionellt 

För de flesta familjer som endast har ett badrum är det vanligt att tvättstället och duschen blir ett slagfält på morgonen när alla kämpar om utrymmet för att bli klara och komma iväg. Därför vill vi ge dig inspiration hur du kan optimera inredningen i badrummet för att hela familjen ska kunna använda tiden mer effektivt i badrummet.

Skapa utrymme för hela familjen med ett dubbelt tvättställ

Utrymmet runt tvättstället är ofta begränsat och i ett stort badrum kan  problemet enkelt lösas med ett dubbelt tvättställ, så att två personer kan använda tvättstället samtidigt.

Plats för fler i duschen

I en stor familj är utrymmet i duschen ofta begränsat, men varför inte göra duschytan i ett stort badrum extra stort, så att fler kan duscha samtidigt? Du kan dessutom installera två duschmunstycken i samma duschlösning och på så sätt skapa en dubbel dusch så att fler kan duscha samtidigt.