• Hem / 
  • Tillval / 
  • 1 metallhylla och 2 trälådor till spegelskåp
You

1 metallhylla och 2 trälådor till spegelskåp

Ett tillbehörspaket för spegelskåpet består av 1 hylla i metall och 2 trälådor . Du kan används i ditt spegelskåp för extra förvaring. Metallhyllan hänger fint och du kan placera en nagelklippare, pincett etc. på den. I träblådorna kan du förvara smink, krämer eller annat, och du kan enkelt ta ut lådan från spegelskåpet när du använder den. Tillbehörspaketet kan köpas tillsammans med spegelskåpet eller köpas i efterhand .

Valt
Ek

SP2

Pris
1 260 kr

GTIN (EAN) 5713804161307
Färg Ek
Nettovikt 0,66 kg
Bruttovikt 0,66 kg
Typ 230V
IP klass IP44
Max Watt MAX 2300W
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig