You

2 trälådor med lock, 1 metallinsats och 1 magnetlist, förmonteras inte

Organisera dina lådor med våra smarta lådiredningar för Dansani YOU underskåp. Detta paket innehåller allt du behöver i settet ingår 2 st trälådor med lock för att hålla dina små föremål säkert på plats, 1st metallinsats som passar i trälådan för att hålla dina föremål på plats, och slutligen 1st magnetskena som gör det lätt att komma åt dina mest använda redskap i ditt badrum. Håll allt organiserat och skapa sinnesro med denna enkla lösning.

Valt
Ek

PSI1

Pris
1 840 kr

GTIN (EAN) 5713804083289
DB 2075043
Färg Ek
Nettovikt 0,55 kg
Bruttovikt 0,66 kg
Förpackningshöjd 25 cm
Förpackningsbredd 25 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig