• Hem / 
  • Tillval / 
  • 2 trälådor med lock, 1 metallinsats och 1 magnetlist
You

2 trälådor med lock, 1 metallinsats och 1 magnetlist

Med lådorganisationspaketet kan du organisera dina lådor i dina skåp. Organisationssatsen innehåller 2 trälådor med lock, 1 metallinsats och en magnetskena. Med det här paketet kan du organisera dina lådor så att sakerna inte rör till det i lådorna, utan har sin egen plats i lådan. Så använd organiseringspaketet för att skapa en överblick och hålla ordning på dina badrumsartiklar.

Valt
Ek

SI1

Pris
1 840 kr

GTIN (EAN) 5713804040695
Färg Ek
Nettovikt 0,34 kg
Bruttovikt 0,34 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig