• Hem / 
  • Tillval / 
  • 2 trälådor och magnetlist för överskåp
Calidris

2 trälådor och magnetlist för överskåp

Detta inredningspaket för ditt spegelskåp eller väggskåp innehåller 2 trälådor och en magnetlist. Du kan organisera dina skåp med trälådorna, som du också kan ta in och ut ur skåpen efter behov. På magnetlisten kan du förvara alla små föremål som pincett eller nagelklippare så att de inte ligger lösa i skåpen.

Valt
Ek

OS2

Pris
1 260 kr

GTIN (EAN) 5713804268013
Färg Ek
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 1 kg
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig