You

3 trälådor till insidan luckan samt 3 grunda glashyllor till högskåp

Få extra förvaring med de smarta trälådorna till Dansani YOU högskåp. Trälådorna sitter på insidan av dörren på ditt högskåp . Använd trälådorna för att förvara smink, krämer eller kanske din rakapparat. Kan enkelt tas ut vid behov och sedan enkelt sättas tillbaka i högskåpet för att hålla ditt badrum städat och organiserat. Observera att dessa trälådor är för eftermontering om du redan har ett YOU-högskåp hemma.

Valt
Ek

PHB40

Pris
2 355 kr

GTIN (EAN) 5713804083272
DB 2074875
Färg Ek
Nettovikt 2,67 kg
Bruttovikt 2,95 kg
Förpackningshöjd 25 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig