Match

A - Slagdörr

Dansanis slagdörrar ger både elegans och funktionalitet till ditt badrum. Dörrarna är mycket praktiska och användarvänliga, eftersom de kan öppnas både inåt och utåt. Detta gör att du kan frigöra utrymme i badrummet när duschen inte används. Slagdörrarna öppnas och stängs enkelt och tyst på hållbara gångjärn, vilket garanterar problemfri tillgång till duschen. Samtidigt utgör de en effektiv avskärmning som håller vattnet inne i duschutrymmet och håller resten av badrummet torrt och rent. Det härdade glaset i dörrarna är behandlat med EasyCare, vilket förlänger hållbarheten och livslängden på dina slagdörrar.

Välj färg
Valt
Svart profil/klart glas

A81-03

Pris
4 175 kr

GTIN (EAN) 5713804327031
VVS nr. 674180032
DB 2256351
Färg Svart profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 23,89 kg
Bruttovikt 27,49 kg
Intervallbredd 77-79 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 210 cm
Förpackningsbredd 81 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig