Match

B - Vikdörr

Dansanis vikbara duschdörrar kan enkelt vikas undan när dusch hörnan inte används, vilket frigör utrymme i badrummet. Vikdörrarna är tillverkade av förstklassiga material, inklusive härdat säkerhetsglas och solida aluminiumprofiler, vilket garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet. De är enkla att använda med smidiga och pålitliga gångjärn som gör att dörrarna kan öppnas och stängas utan problem. Genom att välja vikbara duschdörrar kan du maximera utrymmet i ditt badrum och skapa ett mer funktionellt och luftigt duschutrymme.

Välj färg
Valt
Satin profil/klart glas

B71-01

Pris
4 855 kr

GTIN (EAN) 5711112522797
VVS nr. 674182011
DB 1960238
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 21,29 kg
Bruttovikt 24,69 kg
Intervallbredd 67-69 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 210 cm
Förpackningsbredd 71 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig