You

Bänkskiva, Silestone®

Silestone bänkskivor för badrum representerar en fusion av skönhet och funktionalitet. Med sin anmärkningsvärda hållbarhet och sitt lyxiga utseende är Silestone-bänkskivor det perfekta valet för att lyfta din badrumsdesign till nya höjder. Dessa bänkskivor tillverkas av kvarts, som genomgår en avancerad teknisk process för att skapa en yta som är stark, fläckresistent och som är lätt att underhålla. Förutom de praktiska aspekterna erbjuder Silestone-bänkskivor en mängd olika färger och mönster som passar alla stilar och estetiker. Oavsett om du väljer en klassisk vit eller en färgton, kommer Silestone-bänkskivor att ge ditt badrum en touch av elegans och sofistikering.

Välj färg
Valt
Desert Silver

B22-13

Pris
7 065 kr

GTIN (EAN) 5713804410115
Färg Desert Silver
Höjd 1,20 cm
Bredd 80,90 cm
Djup (längd) 48,50 cm
Volym 4,71 dm³
Material Silestone®
Nettovikt 10 kg
Bruttovikt 13 kg
Måtttoleranse -1/+1 mm
Yta Silestone®
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You
Välj tillval
Dessa produkter är förmonterade och måste beställas tillsammans med din möbel

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig