Luna

Bänkskiva till underskåp

Underskåpen har en aluminiumfärgad topp och därför rekomederar vi att du kompletterar skåpet med en ovanpåliggande bänkskiva. Bänkskivan ger underskåpen en vacker finish du kan välja att ha bänkskivan i samma färg som resten av skåpet eller välja en kontrast färg för ett annorlunda och unikt uttryck.

Välj färg
Valt
Valfri färg

ST-3599

Pris
1 535 kr

GTIN (EAN) 5713804246882
Färg Valfri färg
Höjd 1,80 cm
Bredd 35 cm
Djup (längd) 36 cm
Volym 2,27 dm³
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 1,71 kg
Bruttovikt 2 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig