Calidris

Bänkskiva, trä

Träbänkskivorna i Dansanis Calidris-serie ger ditt badrum en touch av naturlig elegans. Dessa skräddarsydda bänkskivor är tillverkade av förstklassiga träslag och anpassade för att matcha Calidris-möblerna, vilket skapar harmoni mellan funktionalitet och estetik. Den varma och autentiska trästrukturen ger rummet ett varmt uttryck samtidigt som det ger en känsla av lyx och kvalitet.

Välj färg
Valt
Ek noir

187410044

Pris
7 905 kr

GTIN (EAN) 5713804276759
Färg Ek noir
Höjd 3 cm
Djup (längd) 41,20 cm
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 1,45 kg
Måtttoleranse -1/+1 mm
Intervallbredd 100-119 cm
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig