Calidris

Bänkskiva, trä

Giv ditt badrum skräddarsydd elegans med bänkskivorna i trä från Dansanis Calidris-serie. Dessa unika bänkskivor är designade för att passa perfekt till Calidris-möblerna och ger ditt badrum en sofistikerad dimension. Oavsett om det är den varma glöden av ek eller den subtila charmen av valnöt, ger träbänkskivorna en känsla av äkta hantverk och tidlös skönhet till din inredning.

Välj färg
Valt
Ek noir

187516044

Pris
13 170 kr

GTIN (EAN) 5713804275363
Färg Ek noir
Höjd 3 cm
Djup (längd) 51,20 cm
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 1,70 kg
Måtttoleranse -1/+1 mm
Intervallbredd 160-179 cm
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 185 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig