Calidris / Luna / Mido+ / You

Base handtag

Base handtaget passar perfekt in i det mer moderna och ibland råa badrummet. Det avlånga handtaget är kantigt och skapar en enkel och enhetlig stil i ditt badrum. Base handtag är lätt att greppa och gör att du kommer åt alla dina saker i skåp och lådor. Det är tillverkat av Zamak, som är en hållbar legering bestående av en blandning av zink, aluminium, magnesium och koppar.

Välj färg
Valt
Blank mässing

189547244

Pris
195 kr

GTIN (EAN) 5711112962906
VVS nr. 780998915
DB 2076551
Färg Blank mässing
Höjd 1 cm
Bredd 17 cm
Djup (längd) 3,20 cm
Volym 0,05 dm³
Material Zink
Nettovikt 0,15 kg
Bruttovikt 0,15 kg
Förpackningshöjd 1 cm
Förpackningsbredd 17 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig