Calidris

Bellsani vägghängda toalet

Bellsani-toaletten från Dansani Calidris är ett klassiskt handgjort mästerverk i sanitetsporslin. Denna toalett förkroppsligar den perfekta kombinationen av traditionellt hantverk och modern design. Med ett brett utbud i 7 olika färger kan du skräddarsy Bellsani-toaletten så att den harmonierar med din personliga stil. Färgvalet ger dig också möjlighet att skapa en sammanhängande och elegant inredning genom att kombinera den med ett matchande fristående tvättställ. Rent praktiskt är Bellsani-toaletten utrustad med soft close som säkerställer en tyst och mjuk stängning av toalettsitsen. Dessutom gör det kantlösa spolsystemet rengöringen enklare och mer effektiv, vilket gör denna toalett både elegant och användarvänlig. Våra unika, handgjorda, färgade porslinstoaletter kan innehålla mindre ojämnheter i ytan eftersom varje toalett är individuellt färgad.

Välj färg
Valt
Atmosphere

190305023

Pris
16 130 kr

GTIN (EAN) 5713804634214
Färg Atmosphere
Höjd 30 cm
Bredd 34 cm
Djup (längd) 51 cm
Volym 52,02 dm³
Material Porslin
Nettovikt 26 kg
Bruttovikt 28,50 kg
Förpackningshöjd 40 cm
Förpackningsbredd 38 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig