Luna / You

Belysningsram för In-Built spegelskåp

Denna belysningsram är avsedd för Dansani In-Built spegelskåp. Den ger ett vackert ljus runt ditt spegelskåp, och med den inbyggda ljuskontrollen kan du justera belysningens temperatur och styrka. In-Built-spegelskåpet måste byggas in i väggen, och belysningsramen täcker urtaget mellan väggen och spegelskåpet, vilket ger dig en vacker och elegant finish runt hela spegelskåpet. Observera att ljusramen inte ingår när du beställer spegelskåpet.

Valt
Alu look

190304341

Pris
4 650 kr

GTIN (EAN) 5711112906115
Färg Alu look
Nettovikt 3,05 kg
Bruttovikt 4,91 kg
Energiklass F
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 126 lm
Ljus specifikation 21, 5W LED
RA 90
Serie Luna, You
Höjd 86 cm
Bredd 86 cm
Djup (längd) 2,30 cm
Volym 17,01 dm³
Förpackningshöjd 90 cm
Förpackningsbredd 90 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig