Calidris / Luna / Mido+ / You

Button handtag

Button handtaget är ett klassiskt men ändå modernt runt knopphandtag som ger din badrumsmöbel den sista touchen. Det runda handtaget passar in i de flesta badrumsstilar och Button-handtaget är lätt att greppa, så att du kan komma åt dina föremål i skåp och lådor utan problem. Button-handtaget är lätt att greppa, så att du kan komma åt dina föremål i skåp och lådor utan problem. Det svarta Button handtaget finns i OceanIX Plastix, som är återvunnet plast från till exempel använda fiskenät.

Välj färg
Valt
Inox

189553047

Pris
130 kr

GTIN (EAN) 5711112962999
VVS nr. 781295406
DB 2076540
Färg Inox
Bredd 4,20 cm
Djup (längd) 2,50 cm
Material Aluminium
Nettovikt 0,03 kg
Bruttovikt 0,03 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig