• Hem / 
  • Match / 
  • C - Fast skärmvägg med slagdörr
Match

C - Fast skärmvägg med slagdörr

Dansanis slagdörr med fastvägg ger en stabil och elegant avskärmning runt duschen, minimerar vattenspill och skapar en känsla av avskildhet. Du kan möblera nära din duschhörna, vilket är praktiskt om du har begränsat utrymme. Den inbyggda slagdörren kan vändas in utan att slå i blandaren när du inte använder duschen, vilket ger dig mer utrymme i badrummet. Glaset är tillverkat av härdat säkerhetsglas och behandlat med EasyCare, vilket garanterar långvarig hållbarhet och säkerhet. Med Dansanis slagdörr med fastvägg får du en både elegant och funktionell lösning för ditt badrum.

Valt
Satin profil/klart glas

C101-01

Pris
4 175 kr

GTIN (EAN) 5711112522841
VVS nr. 674183071
DB 1960258
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 26,49 kg
Bruttovikt 30,69 kg
Intervallbredd 97-99 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 210 cm
Förpackningsbredd 101 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig