Mido+

Cappella tvättställ

Tvättställ Cappella är ett praktiskt och vackert tvättställ. Det är tillverkat av slitstarkt sanitetsporslin som är lätt att rengöra och underhålla. Tvättstället har en lätt rundad design på framsidan och eftersom det är både enkelt och modernt passar det perfekt i alla badrum. Med Cappella tvättstället får du den perfekta lösningen som förenar elegans och funktionalitet i ditt dagliga badrumsliv.

Välj färg
Valt
Vit matt

535905001

Pris
3 720 kr

GTIN (EAN) 5713804238122
Färg Vit matt
Höjd 8,50 cm
Bredd 52 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 17,68 dm³
Material Porslin
Nettovikt 12,43 kg
Bruttovikt 13,44 kg
Måtttoleranse -5/+5, 2 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 22 cm
Förpackningsbredd 56 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig