• Hem / 
  • XXL / 
  • Classic skjutdörr med 1 fast vägg
XXL

Classic skjutdörr med 1 fast vägg

Dansani XXL Classic skjutdörr med 1 fast duschvägg är den perfekta lösningen för att utnyttja ett hörn i ditt badrum och skapa en funktionell duschhörna. Med sin klassiska design och smarta användning av utrymmet erbjuder denna skjutdörr både stil och funktionalitet. Den fasta duschväggen ger stabilitet och skapar en solid bas för skjutdörren. Genom att utnyttja hörnutrymmet i badrummet maximerar du utrymmet och skapar en öppen och luftig känsla. Skjutmekanismen gör det enkelt att öppna och stänga skjutdörren, vilket gör duschkabinen praktisk och användarvänlig. Denna funktion är perfekt för mindre badrum där varje kvadratmeter räknas. Dansani XXL Classic-skjutdörren är tillverkad av hållbara material och är utformad för att tåla daglig användning. Den är lätt att installera och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt val.

Valt
Satin profil/klart glas

CL1601-0900

Pris
15 565 kr

GTIN (EAN) 5711112852849
DB 2056583
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 93,80 kg
Bruttovikt 99,80 kg
Intervallbredd 156, 5-159 cm
Intervalldjup 86, 5-89 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig