• Hem / 
  • XXL / 
  • Classic skjutdörr med 2 fasta väggar
XXL

Classic skjutdörr med 2 fasta väggar

Dansani XXL Classic skjutdörr med 2 fasta duschväggar gör att du kan skapa en rymlig och elegant duschutrymme i ditt badrum. Med sin klassiska design och hållbara konstruktion erbjuder denna skjutdörr en perfekt kombination av estetik och funktionalitet. De 2 fasta duschväggarna levereras med 2st stabiliseringsarmar, så att du får en solid och pålitlig duschvägg som tål daglig användning och håller i många år . Skjutmekanismen gör det enkelt att öppna och stänga skjutdörren, vilket sparar utrymme i badrummet och ger enkel åtkomst till duschutrymmet. Denna funktion är idealisk för både små och stora badrum och ger en bekväm användarupplevelse. Du kan klicka ut skjutdörren nedtill för enklare rengöring. Med Dansani XXL Classic kan du skapa ett duschutrymme som är både elegant och praktiskt, samt en bekväm oas för avkoppling och välbefinnande i ditt eget hem.

Valt
Satin profil/klart glas

CL1602-0800

Pris
22 255 kr

GTIN (EAN) 5711112852863
DB 2056585
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 119,47 kg
Bruttovikt 127,47 kg
Intervallbredd 156, 5-159 cm
Intervalldjup 76, 5-79 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig