• Hem / 
  • XXL / 
  • Classic skjutdörr
XXL

Classic skjutdörr

Dansani XXL Classic skjutdörr är den perfekta lösningen för din duschkabin. Med sin klassiska design och robusta kvalitet tillför denna skjutdörr både estetik och funktionalitet till ditt badrum. Skjutdörren är speciellt utformad för att passa duschnichen och utnyttja utrymmet på bästa sätt. Kvaliteten är på topp med Dansani XXL Classic skjutdörr. Den är tillverkad av slitstarka material som garanterar lång livslängd och minimalt underhåll. Dörren kan enkelt klickas ut nedtill för enkel åtkomst vid rengöring. Du kan vara säker på att denna skjutdörr kommer att behålla sin skönhet och funktionalitet i många år framöver. En speciell egenskap hos Dansani XXL-skjutdörrarna är att hjulen som dörren löper på inte syns från utsidan av dörren. detta skapar ett stillrent utseende

Valt
Satin profil/klart glas

CL1200-0001

Pris
9 200 kr

GTIN (EAN) 5711112852658
DB 2056556
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 45,58 kg
Bruttovikt 49,58 kg
Intervallbredd 116, 5-119 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig