• Hem / 
  • Match / 
  • D - Fast skärmvägg
Match

D - Fast skärmvägg

Dansanis fasta väggar är designade med fokus på att skapa en rymlig och elegant duschplats som kan anpassas helt efter din personliga stil och badrumsinredning. Våra fasta väggar kan kombineras med andra duschväggar eller duschdörrar, vilket ger dig möjlighet att skapa en lösning som passar perfekt i ditt badrum. Kanske har du mycket utrymme och kan skapa en duschhörna? Eller kanske vill du kombinera den fasta väggen med en slagdörr för en stabil och säker lösning? Oavsett vad du väljer kan du hitta den lösning som passar dig bäst. Glaset i de fasta väggarna är behandlat med EasyCare, en specialbeläggning som motverkar avlagringar av smuts och tvålrester, vilket gör rengöringen mycket enklare. Glaset är dessutom härdat, och den kraftiga konstruktionen och de gedigna materialen gör att väggarna är stabila och pålitliga.

Valt
Satin profil/klart glas

D121-01

Pris
5 525 kr

GTIN (EAN) 5711112522940
VVS nr. 674187101
DB 1960275
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 197,50 cm
Nettovikt 34,29 kg
Bruttovikt 38,89 kg
Intervallbredd 117-119 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 210 cm
Förpackningsbredd 121,50 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig