Calidris / Luna / Mido+ / You

Daisy handtag

Daisy handtaget är ett vackert och speciellt. Handtaget har en speciell yta med små räfflor som gör att ljuset kan lysa vackert på skåpet, där reflektionen bildar en delikat liten blomma - därav namnet Daisy. Handtaget passar bra in i de mer romantiska stilarna, men du kan naturligtvis använda det hur du vill. Daisy-handtaget är tillverkat av det slitstarka materialet Zamak.

Välj färg
Valt
Blank mässing

189552044

Pris
130 kr

GTIN (EAN) 5711112962982
VVS nr. 781295605
DB 2076318
Färg Blank mässing
Bredd 2,40 cm
Djup (längd) 2,60 cm
Material Zink
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig