• Hem / 
  • XXL / 
  • Deluxe skjutdörr med 1 fast vägg
XXL

Deluxe skjutdörr med 1 fast vägg

Dansani XXL Deluxe skjutdörr med 1 fast duschvägg är den perfekta lösningen för att skapa ett elegant duschutrymme i ditt badrum. Med sin eleganta och moderna design kommer denna skjutdörr att ge en touch av lyx till alla inredningar. Den fasta duschväggen ger stabilitet och fungerar som en solid grund för skjutdörren. Tillsammans skapar de en vacker och hållbar duschvägg som kommer att förbli vacker och funktionell i många år framöver. Dansani XXL Deluxe skjutdörr med 1 fast duschvägg installeras enkelt och har en imponerande design och är ett pålitligt och elegant tillskott till ditt badrum. Njut av enkel åtkomst till duschutrymmet samtidigt som du skapar en öppen och rymlig känsla i rummet.

Valt
Satin profil/klart glas

DL1201-0900

Pris
14 430 kr

GTIN (EAN) 5711112852900
DB 2056590
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 75,55 kg
Bruttovikt 81,55 kg
Intervallbredd 116, 5-119 cm
Intervalldjup 86, 5-89 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig