• Hem / 
  • XXL / 
  • Deluxe skjutdörr med 2 fasta väggar
XXL

Deluxe skjutdörr med 2 fasta väggar

Dansani XXL Deluxe skjutdörrar med 2 fasta duschväggar är den ultimata lösningen för ditt duschutrymme. Dessa imponerande skjutdörrar skapar inte bara en rymlig och lyxig känsla, utan tillför också en touch av elegans till ditt badrum. De är också lätta att rengöra eftersom dörrarna enkelt kan klickas ut. Med sin generösa storlek och sina kvalitetsmaterial designad till att imponera. Med Dansani XXL Deluxe skjutdörrar får du inte bara en praktisk och funktionell duschkabin, utan också en visuell njutning. Uppgradera ditt badrum med Dansani XXL Deluxe skjutdörrar med 2 fasta duschväggar. Upplev lyx, funktionalitet och exceptionell design i din vardag. Det är dags att skapa ett utrymme där stil och komfort möts i perfekt harmoni.

Valt
Satin profil/klart glas

DL1202-0800

Pris
21 120 kr

GTIN (EAN) 5711112852924
DB 2056592
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 101,22 kg
Bruttovikt 109,22 kg
Intervallbredd 116, 5-119 cm
Intervalldjup 76, 5-79 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig