• Hem / 
  • XXL / 
  • Deluxe skjutdörr
XXL

Deluxe skjutdörr

Dansani XXL Deluxe skjutdörr är den perfekta lösningen för att skapa en elegant och funktionell duschnisch i ditt badrum. Med sin eleganta och moderna design ger denna skjutdörr en touch av lyx till din vardagliga dusch. Skjutmekanismen gör det enkelt att öppna och stänga dörren samtidigt som den sparar utrymme i badrummet. Detta gör Dansani XXL Deluxe skjutdörr idealisk för mindre utrymmen där varje kvadratmeter räknas. Skjutdörren är tystgående och kan klickas ut nedtill för enkel rengöring. Den är tillverkad av material som gör att din skjutdörr håller i många år.

Valt
Satin profil/klart glas

DL1600-0001

Pris
12 650 kr

GTIN (EAN) 5711112853099
DB 2056604
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 59,27 kg
Bruttovikt 63,27 kg
Intervallbredd 156, 5-159 cm
Yta Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig