Match

Distansbrickor (2x6 mm) dörr/fast skärmvägg, till rörgenomföring

Dessa distansbrickor är speciellt utformade för att användas med vår profil för rörgenomföring. Distanser är en bra lösning när du har ett ojämnt golv och behöver installera våra duschdörrar. Distanserna är små men effektiva och gör att du kan skapa en plan och stabil yta, även om golvet är ojämnt. De hjälper till att säkerställa att vattnet löper korrekt ut och säkerställer också att dina väggar och dörrar är korrekt installerade.

Välj färg
Valt
Krom

1600629

Pris
420 kr

GTIN (EAN) 5711112486891
DB 1960175
Färg Krom
Nettovikt 0,01 kg
Bruttovikt 0,01 kg
Förpackningshöjd 17,20 cm
Förpackningsbredd 10,50 cm
Förpackningsdjup (längd) 4,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig