Match

Distansbrickor (2x6 mm) dörr/fast skärmvägg

Distansbrickor är en bra lösning när det gäller att jämna ut golv i duschen. Dessa små men effektiva distanser gör att du kan skapa en plan och stabil yta, även om golvet är ojämnt. När distansbrickorna har placerats mellan duschens nedrekant och golvet kan de justeras till olika höjder så att väggarna är i nivå med golvet. Detta säkerställer att vatten kan rinna bort och förhindrar vattensamlingar i duschutrymmet. Våra hållbara och pålitliga distansbrickorna gör det enkelt att skapa en säker och vattentät duschupplevelse.

Välj färg
Valt
Krom

1600628

Pris
420 kr

GTIN (EAN) 5711112486884
DB 1960169
Färg Krom
Nettovikt 0,01 kg
Bruttovikt 0,01 kg
Förpackningshöjd 17,20 cm
Förpackningsbredd 10,50 cm
Förpackningsdjup (längd) 4,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig