Calidris / Luna / Mido+ / You

Dot handtag

Dot handtaget är litet och diskret som kan läggas till din badrumsmöbel utan att dominera utseendet. Det enkla och delikata handtaget passar perfekt in i flera stilar. Dot-handtaget är tillverkat av en hållbar typ av legering som kallas zamak. Detta material används för smycken, knappar och elektroniska komponenter, men är också perfekt för handtag till badrumsmöbler.

Välj färg
Valt
Blank krom

189554043

Pris
130 kr

GTIN (EAN) 5711112963033
VVS nr. 781295004
DB 2076320
Färg Blank krom
Bredd 3,60 cm
Djup (längd) 3,50 cm
Material Zink
Nettovikt 0,06 kg
Bruttovikt 0,06 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig