• Hem / 
  • Tillval / 
  • Dubbelt eluttag i spegelskåp
Calidris / Luna / You

Dubbelt eluttag i spegelskåp

Uppgradera ditt badrum med ett spegelskåp med 2 inbyggda eluttag. Nu kan du använda elektroniska enheter som hårtorkar, rakapparater eller eltandborstar direkt i spegelskåpet, och med 2 eluttag kan fler personer göra detta samtidigt. Nu behöver du inte ha din eltandborste på tvättstället medan den laddas, du kan helt enkelt koppla in den direkt i ditt spegelskåp. På så sätt kan du enkelt upprätthålla din morgonrutin utan krångel, allt tack vare att du har ström till hands i ditt spegelskåp.

Valt
Grå

EL-2

Pris
685 kr

GTIN (EAN) 5713804161291
DB 2142814
Färg Grå
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 0,50 kg
Typ 230V
IP klass IP44
Max Watt MAX 2300W
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig