• Hem / 
  • Match / 
  • E - Halvrund slagdörr
Match

E - Halvrund slagdörr

Dansani slagdörrar kombinerar estetik och funktionalitet för att ge dig den perfekta duschupplevelsen. Dörrarna är tillverkade av förstklassiga material som är behandlade med EasyCare, vilket minskar kalkavlagringar och gör rengöringen betydligt enklare. De böjda slagdörrarna är utformade med användarvänlighet i åtanke. Dörrarna svänger mjukt och tyst på hållbara gångjärn, vilket gör det enkelt att ta sig in i och ut ur duschen. Dörrarna är utformade så att magnetlisten i dörrarna sluter tätt och förhindrar vattenspill utanför duschutrymmet, vilket håller resten av badrummet torrt och säkert. Dessutom kan dörrarna öppnas både utåt och inåt, vilket frigör utrymme i badrummet när duschen inte används.

Välj färg
Valt
Satin profil/klart glas

E81-01

Pris
4 175 kr

GTIN (EAN) 5711112522964
VVS nr. 674181031
DB 1960333
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 200 cm
Nettovikt 20,69 kg
Bruttovikt 23,69 kg
Intervallbredd 62-64 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 210 cm
Förpackningsbredd 71 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig